23948sdkhjf

Ny kandidat melder sig i kampen om formandsposten i Coop

Med under fem uger til formandsvalget i andelskoncernen i Coop melder en ny kandidat sig på banen som formandskandidat.
Tre kandidater kan snart blive til fire i kampen om formandsposten i dagligvarekoncernen Coop, der står bag butikker som Fakta, Irma og Superbrugsen.

52-årige Christian Christensen, der fra marts 2015 til september 2017 var chef for lokale varer hos Coop, har meldt sit kandidatur og kan dermed blive den fjerde mand på stemmesedlen, hvis et af landsrådets medlemmer vælger at opstille ham inden 23. marts, som er sidste opstillingsdag.

Det bekræfter han over for FødevareWatch .

- Jeg synes, at Coop trænger til at blive moderniseret. Jeg synes, vi har fået skabt en organisation, som er forældet, forgældet, topstyret og innovationsforladt, siger Christian Christensen til FødevareWatch.

Han kommer til at dyste med den siddende formand Lasse Bolander, den eksterne kandidat Lars Fournais, der er opstillet med støtte fra størstedelen af de selvstændige brugsforeninger, samt Mikkel Sarbo, der driver et par butikker i Torvehallerne i København og i forvejen er medlem af Coops landsråd.

I øjeblikket er Christian Christensen direktør i Unio Global, der er en dansk forening, som samler aktører med en fælles interesse i at arbejde for en bæredygtig udvikling i landbruget og fødevaresektoren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172